aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ...ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ» ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 2022

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 - Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου
Το Γυμνάσιο Γαζίου «Υποστηρικτής» της Ημέρας

 

sid 2022 logo

 

Το Γυμνάσιο Γαζίου ήταν και φέτος "Υποστηρικτής" της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, (από εδώ μπορείτε να δείτε το χάρτη υποστηρικτών).

Στο σχολείο υλοποιήθηκαν δράσεις στην Α’ τάξη, με σκοπό την ενεργοποίηση των μαθητών/τριών ώστε  να αναλάβουν το δικό τους ρόλο στη δημιουργία ενός καλύτερου Διαδικτύου, με το να είναι ευγενικοί, να σέβονται τους άλλους, να προστατεύουν την ψηφιακή τους φήμη και να αναζητούν θετικές, δημιουργικές ευκαιρίες.

Επίσης, να συμβάλλουν στην καταπολέμηση των αρνητικών πτυχών του Διαδικτύου, παίρνοντας ενεργή θέση κατά του εκφοβισμού και κάθε είδους απαράδεκτης διαδικτυακής συμπεριφοράς και να αναφέρουν ακατάλληλο και παράνομο περιεχόμενο.

 

sid 8 2 2022


Για τις δράσεις αξιοποιήθηκε υλικό από την πλατφόρμα eSafety Label (https://esafetylabel.eu) και από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, (https://saferinternet4kids.gr, http://help-line.gr, http://www.safeline.gr/)

 

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός:  Ανδριγιαννάκη Δέσποινα, ΠΕ86