aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ...ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ" ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 2018

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου - Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018
Το Γυμνάσιο Γαζίου «Υποστηρικτής» της Ημέρας


sid 2018

 

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου εορτάστηκε για 15η συνεχόμενη χρονιά σε πάνω από 160 χώρες στον κόσμο, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, με σκοπό, όχι μόνο στο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο Διαδίκτυο, αλλά και ένα καλύτερο Διαδίκτυο, όπου όλοι έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία υπεύθυνα, με σεβασμό, με κριτική σκέψη και δημιουργικά.

Το κεντρικό σύνθημα της Ημέρας ήταν: «Δημιούργησε, επικοινώνησε και μοιράσου με σεβασμό. Ένα καλύτερο Διαδίκτυο ξεκινά από εσένα»

Το Γυμνάσιο Γαζίου ήταν και φέτος "Υποστηρικτής" της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, (δείτε το χάρτη). Στο σχολείο, υλοποιήθηκαν σχέδια μαθημάτων από τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, την ασφάλεια στα κοινωνικά δίκτυα και την ηλεκτρονική παρενόχληση.
Αξιοποιήθηκε υλικό από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και από τον ενημερωτικό κόμβο "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο" του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

 

 sid 2018 gym gazi  sid 2018 gymnasio gaziou