aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ...ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ ΣΤΟ 5o ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Το Γυμνάσιο Γαζίου στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

 

5o digifest 

 

Το σχολείο μας συμμετείχε και φέτος στο Φεστιβάλ με το ψηφιακό έργο: «Η κατασκευή μιας κολοκύθας στο Halloween μέσω φωτοαφήγησης» που παρουσίασαν μαθητές του τμήματος Γ΄3. Πρόκειται για ένα βίντεο φωτοαφήγησης, με θέμα την κατασκευή μιας κολοκύθας στο Halloween που δημιουργήθηκε από τους μαθητές: Βενετσανάκη Εύα, Δαφέρμου Όλγα, Ζαμπουλάκη Έλενα, Καλαντζή Νικολέτα και Κοροβέζο Δαμιανό, στο πλαίσιο Διαθεματικής Εργασίας μεταξύ των Αγγλικών και της Πληροφορικής, με υπεύθυνες τις καθηγήτριες Πηγιάκη Αριστέα  ΠΕ06 και Ανδριγιαννάκη Δέσποινα ΠΕ19.

 

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ καθώς και για την άψογη παρουσίαση της εργασίας τους!!!

 

 

Πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τα έργα των μαθητών, τα εργαστήρια και τις δραστηριότητες θα βρείτε στη διεύθυνση:http://digifest-ira.blogspot.gr

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω Διαδικτύου στο http://digifest-ira.blogspot.gr/p/blog-page_14.html, η παρουσίαση των μαθητών του σχολείου μας ξεκινά στο 4:17:30 του βίντεο της δεύτερης ημέρας.