aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ...ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΖΙΟΥ ΣΤΟ 3ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΖΙΟΥ ΣΤΟ 3ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

Το Γυμνάσιο Γαζίου συμμετέχει στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, με το έργο:

"Vorstadtkrokodile - Μια γερμανική ταινία με ελληνικούς υπότιτλους".

Το έργο θα παρουσιάσουν οι μαθητές της Γ' τάξης: Πλερωνάκη Αναστασία, Σταυρακάκης Κωνσταντίνος, Συριγωνάκης Αλέξανδρος, Φουκάκης Νικόλαος, Φραγκουλάκη Ιωάννα, Χριστοδουλάκης Ιωάννης, Χριστοφοράκη Μαρία και Χρονάκη Χαρίκλεια.

Η εργασία είναι η επένδυση σκηνών μιας γερμανικής ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους και έγινε στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος του σχολείου μας. Επιλέξαμε αυτό το πρόγραμμα για να προσεγγίσουμε το μάθημα των Γερμανικών με διαφορετικό τρόπο και να χρησιμοποιήσουμε τον υπολογιστή ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο δημιουργικής εργασίας. Για τον υποτιτλισμό, χρησιμοποιήθηκε το Λογισμικό: Subtitle Workshop.

 

 

Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας, πατείστε ΕΔΩ.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί παράλληλα σε διάφορες πόλεις, ανάμεσά τους και το Ηράκλειο,

στις 19 και 20 Απριλίου 2013, στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου και θα μεταδίδεται ζωντανά από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στην διεύθυνση  http://vod.sch.gr/video/iptv/646

Σας προσκαλούμε όλους να παρακολουθήσετε τα ψηφιακά έργα που δημιούργησαν οι μαθητές. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του φεστιβάλ, οι μαθητές του σχολείου μας θα παρουσιάσουν την εργασία τους το Σάββατο κατά τις  15.00'.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες:

Γιασσάκη Σοφία ΠΕ07 - Ανδριγιαννάκη Δέσποινα ΠΕ19