aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών των τμημάτων Γ1, Γ2 και Γ4 στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Ο Εθελοντισμός στα χρόνια της Κρίσης».
 
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Δήμου Πεντέλης, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, όπου και ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους αρμόδιους για το παραπάνω θέμα.
Παράλληλα επισκέφτηκαν το μουσείο και τις αρχαιότητες της Ακρόπολης, το Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποίησαν αγώνα δρόμου, παρακολούθησαν θεατρική παράσταση στο θέατρο «Βεάκη» και κινηματογραφική παράσταση στο Πλανητάριο. Τέλος είχαν την ευκαιρία επισκεπτόμενοι το «Αττικό Πάρκο» να παρακολουθήσουν μια εντυπωσιακή παράσταση με δελφίνια και να δουν από κοντά πλήθος ζώων από διάφορες χώρες.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές οι οποίοι φέρθηκαν με ευγένεια και σεβασμό όποιο χώρο και αν επισκέφτηκαν καθώς και στους μουσικούς μας, Αντώνη Κόκκινο και Πλάτωνα Χειμωνάκη, οι οποίοι ανέδειξαν τη μουσική παράδοση της Κρήτης και διασκέδασαν τους συμμαθητές τους.
 
Συνόδευσαν οι καθηγήτριες: Κατερίνα Ψαράκη, Ειρήνη Σφακιανάκη, Αριστέα Πηγιάκη.