aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ"

«Παιδί και Δι@δίκτυο: Ο Ρόλος της Οικογένειας και του Σχολείου»

 

Technology

 

Εκδήλωση με θέμα «Παιδί και Δι@δίκτυο: Ο Ρόλος της Οικογένειας και του Σχολείου» πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 στις 7:00 μ.μ.  στην αίθουσα του Πολύκεντρου του Δήμου Ηρακλείου.  Η εκδήλωση απευθυνόταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς και οργανώθηκε από το Γυμνάσιο Γαζίου σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης κ. Β. Καλοκύρη και τα σχολεία του Διασχολικού Δικτύου Παιδαγωγικής Αρμοδιότητάς της:  Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου - 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου - 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου - 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου ? 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου - 13ο Γυμνάσιο Ηρακλείου - Γυμνάσιο Προφήτη Ηλία.  

Η εκδήλωση περιελάμβανε:
?    Εισήγηση της κ. Παναγιωτάκη Μαρίας, Υπεύθυνης του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με θέμα: «Η Διαχείριση του Διαδικτύου: Χτίζοντας Σχέσεις και Όρια στην Οικογένεια»
?    Εισήγηση της κ. Ανδριγιαννάκη Δέσποινας, καθηγήτριας Πληροφορικής του Σχολείου μας, με θέμα: «Ασφαλέστερο Διαδίκτυο στο Σχολείο με την Ετικέτα Πιστοποίησης eSafety»
Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση.
Η εκδήλωση ήταν  υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης - Τμήματος  Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης. Παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Τερζάκης Γεώργιος καθώς και ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης κ. Κριτσωτάκης Εμμανουήλ.