aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (2013-14)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ   ΣΧ. ΕΤΟΣ: 2013-14
 
«Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα και υγιεινή διατροφή»
Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί:
Μακρογιαννάκης Εμμανουήλ, Κοντάκη Αφροδίτη, Μηλιαρά Άννα, Πηγιάκη Αριστέα
 
«Η αξία της Κρητικής διατροφής»
Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί:
Βασιλάκη Ειρήνη, Γκινούδη Αθηνά, Καραλή Δέσποινα, Μακρυγιαννάκη Στέλλα
 
Από τα προγράμματα που υλοποιήσαμε αξίζει να αναφερθούμε στις εκπαιδευτικές επισκέψεις που πραγματοποιήσαμε στο Τυροκομείο «Ξυλούρης»  και στο οινοποιείο «Δουλουφάκης» και κυρίως στην επίσκεψή μας στο Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία συνέβαλε στη συνεργασία με τους μαθητές που ζουν σε άλλο τόπο και στην ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με το πρόγραμμα.
Για την υλοποίηση αυτού, δημιουργήθηκε λογαριασμός wiki μέσω του οποίου οι μαθητές επικοινωνούσαν και αναρτούσαν όλες τις εργασίες τους. 
Επιπροσθέτως στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Πανεπιστημίου Μακεδονίας,  κατά την οποία οι μαθητές αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια.
Τέλος δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε τη συμμετοχή μας σε ημερίδα με θέμα «Κρητική Διατροφή», υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.
Συμπερασματικά, αναφέρουμε ότι οι στόχοι επετεύχθησαν και οι μαθητές απέκτησαν γνώσεις και εμπειρίες από τις δραστηριότητες των προγραμμάτων.