aa

Βρίσκεστε εδώ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΠΓΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΠΓ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

 

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΠΓ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

 

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές μας, απόφοιτους  της Γ΄ Γυμνασίου, Βάμβουκα Λευτέρη, Κεφαλογιάννη Μπάμπη, Καλλέργη Νίκο, Καλέργη Σπύρο και Μπολότζου Βάγια, για την απόκτηση του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας, επιπέδου Α2 στα Γερμανικά.

Κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, 18 μαθητές  του σχολείου μας παρακολουθούσαν επιπλέον μάθημα γερμανικών μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου, προκειμένου να δώσουν εξετάσεις στο επίπεδο Α1-Α2 αλλά και να προετοιμαστούν για το επόμενο επίπεδο Β1-Β2, στο οποίο  θα  εξεταστούν κατά τη φοίτησή τους στο Λύκειο. Πέντε από αυτούς επέλεξαν να εξεταστούν το Μάιο του 2013 στο επίπεδο Α1-Α2, στο  οποίο και πέτυχαν.
Οι καθηγήτριες από την πλευρά μας πιστεύουμε ακράδαντα στο  θεσμό του δημόσιου σχολείου και στις γνώσεις που αυτό παρέχει. Σε καιρούς δύσκολους, όπως αυτούς που διανύουμε, οι αυριανοί πολίτες αυτής της χώρας πρέπει να είναι πολύ καλά καταρτισμένοι και σίγουρα η καλή γνώση  των ξένων γλωσσών θεωρείται αναγκαίο εφόδιο. Το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας αναγνωρίζεται στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.


Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια!


Οι καθηγήτριές σας
Γιασσάκη Σοφία - Ψαράκη Κατερίνα