aa

Βρίσκεστε εδώ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ
 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 
 
Την τρέχουσα σχολική χρονιά 2023-2024 θα λειτουργήσει στο Γυμνάσιο Γαζίου Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ). Για το λόγο αυτό κάθε Τρίτη θα παρευρίσκονται στο σχολείο μας η Κοινωνική Λειτουργός κα. Κοπιδάκη Ιφιγένεια και ο Ψυχολόγος κ. Κυρούσης Γρηγόριος.
 
Η Ε.Δ.Υ. είναι μια επιτροπή η οποία παρέχει αξιολόγηση και υποστήριξη τόσο στους μαθητές/τριες όσο και στις οικογένειές τους σε πολλαπλά επίπεδα όπως:
- μαθησιακό, (π.χ. μαθησιακές δυσκολίες, δυσκολία στη συγκέντρωση κ.ά.)
Ψυχοσυναισθηματικό, (π.χ. διαχείριση συναισθημάτων, προσαρμογή στο σχολικό πλαίσιο, διαπροσωπικές σχέσεις, κ.ά.)
- συμπεριφορικό, (π.χ. επιθετικότητα, υπερκινητικότητα, απόσυρση κ.ά.)
- κοινωνικοοικονομικό (π.χ. αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον, οικονομικές δυσκολίες, κοινωνική ευαλωτότητα, κ.ά.)
 
Εφόσον κριθεί αναγκαίο, η Ε.Δ.Υ. μπορεί ακόμα να παραπέμψει ή να διασυνδέσει την οικογένεια με άλλους αρμόδιους φορείς (π.χ. Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ., Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο, κ.α.)
Αν επιθυμείτε να προγραμματίσετε συνάντηση με την Κοινωνική Λειτουργό και με τον Ψυχολόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το σχολείο στο τηλ. 2810824651 ή/και μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
 
Διευκρινίζεται ότι οι συναντήσεις διέπονται από το επαγγελματικό απόρρητο.
 
Γυμνάσιο Γαζίου, Σεπτέμβριος 2023
Η Ε.Δ.Υ.