aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

 

Διημερίδα για τις Βιωματικές Δράσεις πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, στη δημοτική αίθουσα Ανδρόγεω στο Ηράκλειο.

Η πρώτη μέρα, Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, ώρα 6.00-9.10 μμ, ήταν αφιερωμένη στην ενημέρωση των Γονέων και έδωσε την ευκαιρία για συνάντηση Γονέων από όλα τα Γυμνάσια του Διασχολικού Δικτύου Συνεργασίας μας, καθώς και για επικοινωνία Σχολείου-Οικογένειας, χωρίς τους βιαστικούς ρυθμούς της καθημερινής δουλειάς στους χώρους του σχολείου. Η δεύτερη μέρα, Σάββατο, πρωί, 9.15-1.00 μμ, είχε επιμορφωτικό χαρακτήρα και αφορούσε στους Εκπαιδευτικούς.

Η διημερίδα διοργανώθηκε από το Διασχολικό Δίκτυο Συνεργασίας για τις Βιωματικές Δράσεις στο οποίο συμμετέχει το Σχολείο μας μαζί με τα υπόλοιπα Γυμνάσια Παιδαγωγικής Ευθύνης Σχολικής Συμβούλου κ. Καλοκύρη (4ο , 7ο, 13ο Γυμνάσιο Ηρακλείου και Γυμνάσιο Προφ. Ηλία).
Καθηγητές και μαθητές παρουσίασαν δουλειές τους από τις Βιωματικές Δράσεις Α΄ Γυμνασίου, στο θεματικό πεδίο: Σχολική και Κοινωνική Ζωή, σχ. έτους 2013-14.

Παρουσιάσεις από το σχολείο μας έγιναν από:

  • την κα  Πηγιάκη Αριστέα, ΠΕ06 και τη μαθήτρια του Α?3 Μαριδάκη Ηλέκτρα, με θέμα: «Ψηφιακοί νεοσσοί εν δράσει»,
  • την κα Θεοδώρου Ευαγγελία, ΠΕ06, με θέμα: «Κάνω την επικοινωνία πηγή χαράς»,
  • την κα Ψαράκη Κατερίνα, ΠΕ07, με θέμα: «Προσέχω για να έχω».