aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ

Στο Γυμνάσιο Γαζίου ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης

 

 k2

Με αφορμή τις επισκέψεις του Ολυμπιονίκη μας, κ. Νίκου Κακλαμανάκη, στις 21 και 25 Νοεμβρίου 2016 στο σχολείο μας, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε  ολόψυχα για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησής μας και να τον συγχαρούμε για το αξιέπαινο έργο του.

Ο κ. Νίκος Κακλαμανάκης, άνθρωπος με ήθος και υψηλό αίσθημα ευθύνης, "αγκάλιασε" αμέσως με πολύ αγάπη και ευαισθησία τα παιδιά μας. Τους μίλησε για τις εμπειρίες και τα βιώματά του, αλλά και για τις δυσκολίες που κατόρθωσε με πολύ κόπο  να ξεπεράσει, προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του, περνώντας το μήνυμα στους μαθητές ότι θα πρέπει να αγωνίζονται για όσα ονειρεύονται και επιθυμούν. Στο τέλος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις ερωτήσεις των παιδιών και της δημοσιογραφικής  ομάδας του σχολείου μας, δίνοντας καίριες και ουσιαστικές απαντήσεις.
Ο κ. Νίκος Κακλαμανάκης αποτελεί πρότυπο και πηγή έμπνευσης για τις μελλούμενες γενιές. Είμαστε ευτυχείς γι΄ αυτήν μας τη συνάντηση, καθώς στο πρόσωπό του συγκεντρώνονται οι αξίες  και τα ιδανικά ενός πνεύματος ανθρωπιστικού.
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος του σχολείου μας είναι αρωγοί παρόμοιων εκδηλώσεων που ωθούν τα παιδιά μας σε υγιείς δράσεις και προάγουν τον πολιτισμό.


Φωτογραφίες από την εκδήλωση και ζωγραφιές μαθητών του σχολείου που δημιούργησαν στο μάθημα των Καλλιτεχνικών για την επίσκεψη του Ολυμπιονίκη.