aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
 
Στο πλαίσιο προγράμματος αναζωογόνησης της βιβλιοθήκης του σχολείου μας προγραμματίζονται αρκετές δράσεις για τη φετινή σχολική χρονιά, στις οποίες οι μαθητές και μαθήτριές μας επιθυμούμε να έχουν σημαντικό ρόλο. 
Ξεκινάμε αυτές τις δράσεις προσκαλώντας τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου Γαζίου να συμμετέχουν στο διαγωνισμό λογότυπου της βιβλιοθήκης.
Ο γενικός τίτλος του προγράμματος είναι «ΤΟ ΓΑΖΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ» και θα περιέχεται στη σχεδίαση του λογότυπου σε συνδυασμό με κάποιο εικονίδιο ή διακοσμητικό στοιχείο. 
Το λογότυπο θα συνοδεύει στη συνέχεια όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της βιβλιοθήκης.
 
 
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
 
Το λογότυπο θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο σε χαρτί ακουαρέλλας μεγέθους Νο 3, δηλαδή να έχει διαστάσεις έως 30 Χ 40 εκατοστά. 
Τα υλικά μπορούν να είναι μαρκαδόροι, ξυλομπομπογιές, τέμπερες ή λαδοπαστέλ, ή και συνδυασμός 2 υλικών.
Το όνομα του δημιουργού θα αναγράφεται στην πίσω πλευρά του έργου.
 
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
 
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
 
Τα έργα ζωγραφικής θα παραδίνονται στο σχολείο αυτούσια και όχι φωτογραφίες ή φωτοτυπίες αυτών και δε θα επιστραφούν.
Η επιλογή του καταλληλότερου έργου θα γίνει από την πενταμελή ομάδα εκπαιδευτικών, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (Γιασσάκη Σ., Ζιούζια Μ., Μποσταντζόγλου Χ., Παντερή Ειρ., Ψαράκη Κ.) και ο δημιουργός του θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, ενώ το σύνολο των έργων θα εκτεθεί στη συνέχεια σε κατάλληλο χώρο του σχολείου.
 
Ευχαριστούμε πολύ την κα Κατερίνα Σαρμά, εκπαιδευτικό καλλιτεχνικών του σχολείου μας, για την πολύτιμη βοήθειά της στις δράσεις μας!