aa

Βρίσκεστε εδώ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ ΣΤΟ 2ο ONLINE ESAFETYLABEL ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ ΣΤΟ 2ο ONLINE ESAFETYLABEL ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 

2o online esafetylabel synedrio site 

 

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 -την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας- πραγματοποιήθηκε επιτυχώς με 200 περίπου σύνεδρους το 2ο online #eSafetyLabel Συνέδριο έχοντας ως στόχο να αναδείξει την αναγκαιότητα της ψηφιακής ασφάλειας στο σύνολο των σχολείων της ελληνικής επικράτειας.

Μετά από πρόσκληση του Εθνικού Συντονιστή κ. Άρη Λούβρη, συμμετείχε ως εισηγήτρια και η εκπαιδευτικός Πληροφορικής από το Γυμνάσιο Γαζίου, κα Δέσποινα Ανδριγιαννάκη, για να αναδείξει τα «χρυσά» σχολεία eSafety Label.

Η κα Ανδριγιαννάκη που είναι υπεύθυνη του προγράμματος eSafety Label στο Γυμνάσιο Γαζίου, παρουσίασε τις δράσεις του σχολείου για τη βελτίωση της ψηφιακής ασφάλειας, από την εγγραφή του σχολείου στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα το Μάρτιο του 2014 μέχρι και τους πρώτους μήνες του 2020.

Το Γυμνάσιο Γαζίου μετά από αξιολόγηση έλαβε τη χάλκινη ετικέτα eSafety τον Απρίλιο του 2014, την ασημένια τον Ιανουάριο του 2015, τη χρυσή για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2016 και για δεύτερη φορά το Φεβρουάριο του 2018.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις εισηγήσεις από ΕΔΩ, όπου έχετε και τη δυνατότητα από το "ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ" επιλέγοντας τον κατάλληλο σύνδεσμο να  παρακολουθήσετε κάθε εισήγηση ξεχωριστά.

 

afisa esl2nd