aa

Βρίσκεστε εδώ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝΒΑΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥΔΡΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: "Η ΖΩΗ ΜΟΥ...Η ΖΩΗ ΣΟΥ..."

Οδική Ασφάλεια: «Η ζωή μου ?.η ζωή σου?» - Δράση Προγράμματος Αγωγής Υγείας

 

Με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του Α.Τ. Αμμουδάρας,  η εκπαιδευτική ομάδα του σχολείου από το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο: Οδική Ασφάλεια: «Η ζωή μου ?.η ζωή σου?» υλοποίησε την Τρίτη 16 Απριλίου τη δράση  που είναι σχετική με την  παραγωγή μικρών  βίντεο που περιγράφουν τις πιο συνηθισμένες αλλά και επικίνδυνες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Οι μαθητές του προγράμματος -με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους- σχεδίασαν και οργάνωσαν τους ρόλους τους οποίους και υποδύθηκαν, όπου αυτό ήταν εφικτό, για να περιγράψουν τη μη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας, την απόσπαση προσοχής του οδηγού, την υπερβολική ταχύτητα, την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη κ.α.  
Για την επιτυχημένη και κυρίως ασφαλή διεξαγωγή της δράσης ήταν απαραίτητη η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία και παραστάθηκε στους χώρους που έγιναν τα γυρίσματα με δύο αστυνομικά όργανα και ένα περιπολικό όχημα.
Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνδρομή τους και γενικότερα για τη συμπαράσταση και βοήθειά τους στο εκπαιδευτικό μας έργο.
                                                                                                 
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΨΑΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ